KAKO KUPOVATI

U Internet prodavnici 28ishrana.rs je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici 28ishrana.rs
U slučaju da naručenog programa nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.

MARINA AĆIMOVIĆ PR RADNJA ZA PRIPREMU HRANE 28 ISHRANA BEOGRAD će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. MARINA AĆIMOVIĆ PR RADNJA ZA PRIPREMU HRANE 28 ISHRANA BEOGRAD može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice 28ishrana.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u firmi 28 ISHRANA BEOGRAD, a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CENE
Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovini važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici 28ishrana.rs.
Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici 28ishrana.rs.
Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na drugim prodajnim mestima.