Naš tim

Mi nismo samo tim. Mi smo porodica

Ideja koja stoji iza programa 28ishrana je nastala iz potrebe da se ljudima koji žive dinamičan život pun svakodnevnih obaveza koji istovremeno mnogo pažnje poklanjaju stanju svog organizma i vitalnosti, ponudi mogućnost da o njihovoj ishrani, telesnoj težini i zdravlju brinu stručnjaci.

Program 28ishrana je baziran na činjenici da je našem organizmu potrebna svaka prirodna namirnica koja učestvuje u metabolickim procesima i da pravilno izbalansiran i kombinovan unos materija značajno poboljšava otpornost organizma, imunitet i vitalnost organizma.

A zatim sledi u zdravom telu i zdrav duh! Zato, sledite naš program jer ste na pravom putu ka zdravim navikama, idealnoj telesnij težini i zdravoj energiji!

Merima Gregović

Merima Gregović

Nutricionista

Ona je zadužena za nutritivni obračun naših obroka. Merima se brine da svaki obrok bude:

   Izbalansiran

   Kalorijski

   Nutritivan

   I ima recept za vaš savršen izgled

Nenad Jovanović

Nenad Jovanović

Šef kuhinje

Najveće zasluge za ukusne obroke koji izlaze tačno na vreme iz naše kuhinje pripadaju Nenadu, našem šefu kuhinje. Sa iskustvom od preko 22 godine, Nenad je ostavio svoj lični pečat u eminentnim gradskim restoranima, Šaran, Tribeca, Kovač, Lovac, Znak pitanja, Kolarac, Blunch…

On se brine da obroci budu:

   Sveži

   Ukusni

   Na vreme pripremljeni

Šta treba da znate o programima?

Programi ishrane su individualni ili grupni u zavisnosti od vaših potreba, a rade se na osnovu preporuka nutriciiniste koji daje savete u kom pravcu osnovni program treba da se koriguje kako bi bio savršen za vaše telo, u zavisnosti od ciljeva koje postavite.

Obroci 28ishrane se spremaju od posebno biranih namirnica koje pripremaju kuvari po originalnim receptima, a koji su nastali na osnovu najbolje prakse.

Uvek sveži obroci!

Stručan i odgovoran tim svakodnevno brine o nabavci, čuvanju i pripremi zdravih obroka za vas, vaše je da postavite ciljeve, a mi ćemo da vam pomognemo da ih postignete. Vaše vreme postaje slobodno vreme.

Ukoliko smatrate potrebnim moguće su i svakodnevne konsultacije oko prilagođavanja pripreme obroka vašim potrebama, a obroci se naručuju dan ranije i budu isporučeni u prepodnevnim časovima.